Komentiraj

[7. misija] Galaxy S II – primarni uređaj

Zašto bi Samsung Galaxy S II mogao biti primarni uređaj koji ćete koristiti?

Samsung Galaxy S II spada u kategoriju smartphoneova, te kao takav spada u, amo reć poslovne uređaje. Kako tehnologija napreduje, kategorija smartphone uređaja je postala svestrana, tako da ovaj uređaj više ne mora biti striktno poslovni uređaj. Sa svojim Galaxy S II mogu odraditi apsolutno sve i uz njega nemam potrebe za nekim drugim uređajem.

Što se sve može sa Samsung Galaxy S II smartphoneom?

Android OS je operativni sustav koji ima hrpu opcija, a sa Samsungovim TouchWiz sučeljem je nadopunjen sa par programa koji će pomoći u svakodnevnom radu, ma što god to bilo.

Ovaj Samsung možete sinkronizirati sa nekoliko E-Mail računa, sinkronizirati kontakte i događaje sa GMail i Facebook računom, besplatno razgovarati i slati poruke preko Viber-a, ChatON-a i sličnih programa, itd.

Za što meni služi moj Samsung?

Ukratko, za puno toga.

Ažurira mi kontakte preko GMail-a, te Facebook-a, te prati stanje na, studentima izuzetno bitnoj, Xici. Svaki dan mi prikazuje kakvo će biti vrijeme, da me ne bi iznenadila kiša, a ja na bicikli bez kišobrana.
Tu je i hrpa RSS readera, te widgeta koji donose vijesti koje želite vidjeti. Tako svaki dan možete biti informirani o novostima koje želite znati.

Kada pješačim i dosađujem se, tu je hrpa glazbenih playera, ali meni je najdraži SoundBest Lite, koji je zaposlen za reprodukciju moje glazbe.

Kada sam na svome omiljenom prometalu, bicikli, na nekoj turi ili samo vrludam bezveze, ugrađeni GPS bilježi rutu preko programa SportsTracker, prikazuje mi brzinu, te promjenu visine terena.

Tu je i jedan Samsungov program – Mini dnevnik, u kojemu možete zabilježiti sve zanimljivo i nezanimljivo što vam se događa, te tome događaju dodati mjesto i vrijeme radnje, te prikazati vremenske prilike i neprilike.

Kako bi Mini dnevnik oživili fotografijama, tu je Samsungova 8MP kamera, koja je spremna uslikati i snimiti svaki vaš korak. FullHD rezolucija videozapisa je veliki plus, jer videozapise možete reproducirati na LCD monitore i televizore, koji se u zadnje vrijeme diče FullHD rezolucijom. Naravno 16GB interne memorije i microSD do 32GB su sasvim dovoljni da opskrbe uređaj potrebnom memorijom za pohranu videozapisa ove kvalitete.

Kako reproducirati FullHD video na televiziji?

Tu su AllShare, pa to možete bez potrebe za kabelom podijeliti sa svakim uređajem spojenim na WLAN, ali ako ste manje sretni i niste povezani internetom, tu je HDTV adapter – MHLa, o kojemu imate jedan moj prijašnji post.

Ako, ne daj bože, radim ili sam na predavanjima, tu je hrpa igri, a sve ih možete pokrenuti na ovom malom čudu. Tu su nove Angry Birds Space, koje imaju dodatne levele samo za korisnike Samsung smartphoneova, a tu je i jedna zarazna igra bez kraja koja je prije koji dan dobila svoju Android verziju – Temple Run.

Nakon što igranje dosadi, tu je internet, bilo 3G preko mrežnih operatera ili WLAN na koji se zakačite. Tu je i hrpa browsera, ali Samsungov browser je ludilo i nema potrebe za drugim browserom, iako je odnedavno tu i Chrome, u beta verziji, pa možete sinkronizirati bookmarkse i povijest sa desktop verzijom Google Chrome preglednika.

Ako pak odlučite raditi nešto korisno i nešto možda zabilježiti na predavanjima ili morate uzeti namirnice za ručak kako ne bi ostali gladni, tu je i notes. Čak ima i dizajn koji podsjeća na kožne korice 😀

Kao što vidite, ovaj uređaj omogućuje hrpu stvari, tako da se uz njega više nećete morati brinuti oko toga koji uređaj imate uz sebe, bilo da morate održati prezentaciju na poslovnoj konferenciji ili samo želite skratiti vrijeme dok dangubite po predavanjima na faksu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: