Komentiraj

[9. misija] Readers Hub

Što je to?

Readers Hub je aplikacija dostupno isključivo Samsung smartphoneovima. Ona omogućava da vaš Samsung postane pravi mali eReader, te vam olakšava pristup novinama, časopisima i knjigama putem aplikacija PressDisplay, Kobo i Zinio.

PressDisplay – novine

Putem PressDisplaya su vam dostupne novine iz skoro cijelog svijeta, a tu je i nekoliko hrvatskih novina (Večernji list, Poslovni Dnevnik, Šibenski list, 24 sata,…). Kako vam Readers Hub poklanja 7 besplatnih izdanja, možete probati uslugu prije nego je počnete plaćati. Skidanje novina se obavlja preko izbornika Trgovina, a sva skinuta izdanja su vam dostupna u Biblioteci – kronološki ili abecedno. Listanje je vrlo jednostavno, a sve vijesti ćete lako isčitati sa SAMOLED+ Samsungovog trenutnog top modela – SGSII (op.a. za nekoliko dana je predstavljanje nove perjanice SGSIII).

Kobo

Kobo je svojevrsna eKnjižara, putem koje vam je dostupno masu knjiga iz svih područja, a tu je i dosta potpuno besplatnih izdanja, a tu ima i onih koje je potrebno platiti. Listanje knjiga je grafički lijepo i izgleda kao da listate knjigu sa papirnatim stranicama. Čak su se potrudili napraviti i fiziku okretanja stranica, pa će “list” pratiti pokrete vašeg prsta. Veličina slova i font se mijenjaju putem postavki, te je tu 5 veličina slova, sa kojima bi svi trebali biti zadovoljni.

Zinio

Aplikacija koja se brine za dostupnost svjetski poznatih časopisa u samo nekoliko klikova. Bogata tematska podjela, koja će zadovoljiti svakoga, a tu je i preview časopisa, koji će pomoći pri odabiru. Sučelje je vrlo jednostavno za korištenje, a listanje fluidno, kao i zoomiranje teksta.

To bi bilo ukratko to o ovoj ekskluzivnoj aplikaciji. Vrlo su jednostavne i zabavne za korištenje, tako da se neće biti problem snaći i skratiti sebi vrijeme. 😉

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: